Lirik Lagu Ilange Gelang Kalung - Dian Marshanda

Lirik Lagu "Ilange Gelang Kalung" dari Dian Marshanda. Lagu ini merupakan lagu dangdut koplo jawa. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ilange Gelang Kalung - Dian Marshanda

Lirik Dian Marshanda - Ilange Gelang Kalung


Judul Lagu : Ilange Gelang Kalung
Penyanyi : Dian Marshanda
Ciptaan : -
Genre : Dangdut

Lirik Ilange Gelang Kalung


Aku mung tansah kelingan
Nalikane biyen urip kekurangan
Senadyan wis pisah suwe
Roso kangen kok yo koyo ngene

Ora gampang nggonku lali
Janjimu biyen mung tansah tak ugemi
Gelang kalung dadi saksi
Pungkasane ilang ono ngendi

Pancen kowe ora getun
Ninggal aku babar pisan ora nggumun
Dasare ono liyane
Luwih soko aku sing biso nyenengke

Tresno ati pawitane
Bondo dunyo kuwi dudu ukurane
Nanging batinku ra lilo
Gelang kalung di wenehno wong liyo

=== INTRO ===

Aku mung tansah kelingan
Nalikane biyen urip kekurangan
Senadyan wis pisah suwe
Roso kangen kok yo koyo ngene

Ora gampang nggonku lali
Janjimu biyen mung tansah tak ugemi
Gelang kalung dadi saksi
Pungkasane ilang ono ngendi

Pancen kowe ora getun
Ninggal aku babar pisan ora nggumun
Dasare ono liyane
Luwih soko aku sing biso nyenengke

Tresno ati pawitane
Bondo dunyo kuwi dudu ukurane
Nanging batinku ra lilo
Gelang kalung di wenehno wong liyo