Lirik Lagu Ilange Gelang Kalung - Dian Marshanda

Aku mung tansah kelingan Nalikane biyen urip kekurangan Senadyan wis pisah suwe Roso kangen kok yo koyo ngene... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Ilange Gelang Kalung
Ciptaan : -
Penyanyi : Dian Marshanda
Genre : Dangdut

Lirik Ilange Gelang Kalung


Aku mung tansah kelingan
Nalikane biyen urip kekurangan
Senadyan wis pisah suwe
Roso kangen kok yo koyo ngene

Ora gampang nggonku lali
Janjimu biyen mung tansah tak ugemi
Gelang kalung dadi saksi
Pungkasane ilang ono ngendi

Pancen kowe ora getun
Ninggal aku babar pisan ora nggumun
Dasare ono liyane
Luwih soko aku sing biso nyenengke

Tresno ati pawitane
Bondo dunyo kuwi dudu ukurane
Nanging batinku ra lilo
Gelang kalung di wenehno wong liyo

INTRO

Aku mung tansah kelingan
Nalikane biyen urip kekurangan
Senadyan wis pisah suwe
Roso kangen kok yo koyo ngene

Ora gampang nggonku lali
Janjimu biyen mung tansah tak ugemi
Gelang kalung dadi saksi
Pungkasane ilang ono ngendi

Pancen kowe ora getun
Ninggal aku babar pisan ora nggumun
Dasare ono liyane
Luwih soko aku sing biso nyenengke

Tresno ati pawitane
Bondo dunyo kuwi dudu ukurane
Nanging batinku ra lilo
Gelang kalung di wenehno wong liyo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053