Lirik Lagu Gregesi - Via Vallen

Nggereges kangen yen tak roso roso awakku Wes koyok mabur jan mumbul mumbul aku Mergane aku mendem cintamu Mung tekamu sing iso ngobati nggregesku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Gregesi
Ciptaan : R. Husin Albana
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Gregesi - Via Vallen


Nggereges kangen yen tak roso roso awakku
Wes koyok mabur jan mumbul mumbul aku
Mergane aku mendem cintamu
Mung tekamu sing iso ngobati nggregesku

Nggereges kangen sungguh aku nggereges padamu
Mergo esemmu marai meriang awakku
Eling naliko mbok kedepi aku
Njur jaremu forever cintamu

INTRO

Rasane ngelayung mabur awakku
Mergo abot nyonggo roso kangenku
Ra ono liyo mung esemmu ning atiku
Sing marai nggreges kangen padamu

Opo ora keroso ning atimu
Yen tak rasakno ngreges awakku
Opo ora keroso ning batinmu
Aku nggreges meriang gara gara kamu

Kowe honeyku sing paling tak tresnani
Opo ra kroso ning kene tak kangeni
Sampek nggawe aku gregesi
Cintaku rindu gelisah kabeh dadi siji

Nggereges kangen yen tak roso roso awakku
Wes koyok mabur jan mumbul mumbul aku
Mergane aku mendem cintamu
Mung tekamu sing iso ngobati nggregesku

Nggereges kangen sungguh aku nggereges padamu
Mergo esemmu marai meriang awakku
Eling naliko mbok kedepi aku
Njur jaremu forever cintamu

INTRO

Rasane ngelayung mabur awakku
Mergo abot nyonggo roso kangenku
Ra ono liyo mung esemmu ning atiku
Sing marai nggreges kangen padamu

Opo ora keroso ning atimu
Yen tak rasakno ngreges awakku
Opo ora keroso ning batinmu
Aku nggreges meriang gara gara kamu

Kowe honeyku sing paling tak tresnanu
Opo ra kroso ning kene tak kangeni
Sampek nggawe aku gregesi
Cintaku rindu gelisah kabeh dadi siji

Nggereges kangen yen tak roso roso awakku
Wes koyok mabur jan mumbul mumbul aku
Mergane aku mendem cintamu
Mung tekamu sing iso ngobati nggregesku

Nggereges kangen sungguh aku nggereges padamu
Mergo esemmu marai meriang awakku
Eling naliko mbok kedepi aku
Njur jaremu forever cintamu

Baca Juga : Lirik Lagu Ora Biso Turu - Via Vallen

Terjemahan Lagu "Gregesi" Dalam Bahasa Indonesia


"Menggigil (Meriang)"

Menggigil kangen kalau ku rasa rasa diriku
Sudah seperti terbang melayang layang aku
Karena aku memendam cintamu
Hanya kedatanganmu yang bisa mengobati menggigilku

Menggigil kangen sungguh aku menggigil padamu
Karena senyummu membuat meriang diriku
Ingat sewaktu kau kedip mata padaku
Terus katamu selama lamanya cintamu

INTRO

Rasanya terbang melayang diriku
Karena berat menanggung rasa kangenku
Tak ada lain hanya senyummu di hatiku
Yang membuat menggigil kangen padamu

Apa tidak terasa di hatimu
Kalau ku rasakan menggigil diriku
Apa tidak terasa di batinmu
Aku menggigil meriang gara gara kamu

Kamu dambaanku yang paling ku sayangi
Apa tidak terasa di sini ku kangeni
Sampai buat aku menggigil
Cintaku rindu gelisah semua jadi satu

Menggigil kangen kalau ku rasa rasa diriku
Sudah seperti terbang melayang layang aku
Karena aku memendam cintamu
Hanya kedatanganmu yang bisa mengobati menggigilku

Menggigil kangen sungguh aku menggigil padamu
Karena senyummu membuat meriang diriku
Ingat sewaktu kau kedip mata padaku
Terus katamu selama lamanya cintamu

INTRO

Rasanya terbang melayang diriku
Karena berat menanggung rasa kangenku
Tak ada lain hanya senyummu di hatiku
Yang membuat menggigil kangen padamu

Apa tidak terasa di hatimu
Kalau ku rasakan menggigil diriku
Apa tidak terasa di batinmu
Aku menggigil meriang gara gara kamu

Kamu dambaanku yang paling ku sayangi
Apa tidak terasa di sini ku kangeni
Sampai buat aku menggigil
Cintaku rindu gelisah semua jadi satu

Menggigil kangen kalau ku rasa rasa diriku
Sudah seperti terbang melayang layang aku
Karena aku memendam cintamu
Hanya kedatanganmu yang bisa mengobati menggigilku

Menggigil kangen sungguh aku menggigil padamu
Karena senyummu membuat meriang diriku
Ingat sewaktu kau kedip mata padaku
Terus katamu selama lamanya cintamu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053