Lirik Lagu Den - Didi Kempot

Den kulo niki tiyang rekoso Ngelak nyuwun di paringi toya Den kulo niki tiyang lola Urip ijen tanpo sopo sopo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Den
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Den - Didi Kempot


Den kulo niki tiyang rekoso
Ngelak nyuwun di paringi toya
Den kulo niki tiyang lola
Urip ijen tanpo sopo sopo

Namung nyowo
Sing nggantil ono ing rogo
Rencang gesange kawulo

Den kulo niki tiyang susah
Nanging kawulo mung tansah nrimah
Den kulo namung gadah manah
Ajrih tumindak sing ora nggenah

Namung nyowo
Sing nggantil ono ing rogo
Rencang gesange kawulo

Nyuwun den
Sing eling
Marang tiyang
Sing miskin

INTRO

Niki sambate tiyang alit
Nganti seprene batine yo isih njerit
Niki tangise tiyang miskin
Mugi mugi sing ngerti meluo eling

Den kulo niki tiyang susah
Nanging kawulo mung tansah nrimah
Den kulo namung gadah manah
Ajrih tumindak sing ora nggenah

Namung nyowo
Sing nggantil ono ing rogo
Rencang gesange kawulo

INTRO

Niki sambate tiyang alit
Nganti seprene batine yo isih njerit
Niki tangise tiyang miskin
Mugi mugi sing ngerti meluo eling

Mugi mugi sing ngerti meluo eling

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053