Lirik Lagu Dalan Urip - Oktia Yakezu


Judul Lagu : Dalan Urip
Ciptaan : Jo Klithik
Penyanyi : Oktia Yakezu
Genre : Dangdut

Lirik Dalan Urip


Ndalani urip iki
Opo pancen wis kudu ginesti
Aku karo sliramu
Opo pancen kudu setyo setuhu

Yen ono padange srengenge
Ora tau podo di rasakke
Yen ono padange rembulan
Ora tau podo kanggo dolanan

INTRO

Roso tresno kang tinandang
Ora ngerti senadyan to ilang
Gedhene ombak segoro
Ora ngerti yen bakal sengsoro

Mugi mugi Gusti maringi margi kang suci
Tresno iki kegowo nganti tumekaning pati

INTRO

Ndalani urip iki
Opo pancen wis kudu ginesti
Aku karo sliramu
Opo pancen kudu setyo setuhu

Yen ono padange srengenge
Ora tau podo di rasakke
Yen ono padange rembulan
Ora tau podo kanggo dolanan

INTRO

Roso tresno kang tinandang
Ora ngerti senadyan to ilang
Gedhene ombak segoro
Ora ngerti yen bakal sengsoro

Mugi mugi Gusti maringi margi kang suci
Tresno iki kegowo nganti tumekaning pati
Tresno iki kegowo nganti tumekaning pati

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM