Lirik Lagu Bojo Wayuhan - Novi & Agung

Coba mreneo dik bojoku sayang Kowe arep tak jak rundingan Opo ra pingin duwe momongan Tak rabi wayuh golek keturunan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Bojo Wayuhan - Novi & Agung

Judul Lagu : Bojo Wayuh
Ciptaan : NN
Penyanyi : Novi & Agung
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Bojo Wayuh


Lk :
Coba mreneo dik bojoku sayang
Kowe arep tak jak rundingan
Opo ra pingin duwe momongan
Tak rabi wayuh golek keturunan

Pr :
Iwak sepat mas iwak kuniran
Wis ra kuat dadi pikiran
Opo enake mas gendong momongan
Yen to mung dadi bojo wayuhan

INTRO

Lk :
Jarene sopo sing akeh bojone
Tambah akeh rejekine
Jo kuwatir seje wonge
Iku seje sandang lan pangane

Pr :
Ojo nuruti sing durung mesti
Timbang kuciwo lan loro ing nembe mburine

Lk :
Jarene wong wadon di wayuh lilo
Wong wadon atine mulyo
Jo kuwatir senajan kowe mbok tuwo
Tresnaku tak bagi podo

Pr :
Urip ning ndunyo kudu waspodo
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso

INTRO

Lk :
Coba mreneo dik bojoku sayang
Kowe arep tak jak rundingan
Opo ra pingin duwe momongan
Tak rabi wayuh golek keturunan

Pr :
Iwak sepat mas iwak kuniran
Wis ra kuat dadi pikiran
Opo enake mas gendong momongan
Yen to mung dadi bojo wayuhan

INTRO

Lk :
Jarene sopo sing akeh bojone
Tambah akeh rejekine
Jo kuwatir seje wonge
Iku seje sandang lan pangane

Pr :
Ojo nuruti sing durung mesti
Timbang kuciwo lan loro ing nembe mburine

Lk :
Jarene wong wadon di wayuh lilo
Wong wadon atine mulyo
Jo kuwatir senajan kowe mbok tuwo
Tresnaku tak bagi podo

Pr :
Urip ning ndunyo kudu waspodo
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso