Lirik Lagu Bojo Wayuhan - Novi & Agung


Judul Lagu : Bojo Wayuh
Ciptaan : NN
Penyanyi : Novi & Agung
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Bojo Wayuh


Lk :
Coba mreneo dik bojoku sayang
Kowe arep tak jak rundingan
Opo ra pingin duwe momongan
Tak rabi wayuh golek keturunan

Pr :
Iwak sepat mas iwak kuniran
Wis ra kuat dadi pikiran
Opo enake mas gendong momongan
Yen to mung dadi bojo wayuhan

INTRO

Lk :
Jarene sopo sing akeh bojone
Tambah akeh rejekine
Jo kuwatir seje wonge
Iku seje sandang lan pangane

Pr :
Ojo nuruti sing durung mesti
Timbang kuciwo lan loro ing nembe mburine

Lk :
Jarene wong wadon di wayuh lilo
Wong wadon atine mulyo
Jo kuwatir senajan kowe mbok tuwo
Tresnaku tak bagi podo

Pr :
Urip ning ndunyo kudu waspodo
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso

INTRO

Lk :
Coba mreneo dik bojoku sayang
Kowe arep tak jak rundingan
Opo ra pingin duwe momongan
Tak rabi wayuh golek keturunan

Pr :
Iwak sepat mas iwak kuniran
Wis ra kuat dadi pikiran
Opo enake mas gendong momongan
Yen to mung dadi bojo wayuhan

INTRO

Lk :
Jarene sopo sing akeh bojone
Tambah akeh rejekine
Jo kuwatir seje wonge
Iku seje sandang lan pangane

Pr :
Ojo nuruti sing durung mesti
Timbang kuciwo lan loro ing nembe mburine

Lk :
Jarene wong wadon di wayuh lilo
Wong wadon atine mulyo
Jo kuwatir senajan kowe mbok tuwo
Tresnaku tak bagi podo

Pr :
Urip ning ndunyo kudu waspodo
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso
Mulo sing eling marang nembah sing kuoso

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.