Lirik Lagu Bangjo Malioboro - Didi Kempot


Judul Lagu : Bangjo Malioboro
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Bangjo Malioboro - Didi Kempot


Lampu bangjo neng prapatan malioboro
Nganti wengi aku dewe sing neng kono
Lalu lintas pating sliwer maneko warno
Do ra ngerti rasane sepine dodo

Malioboro seksenono lelakonku
Nganti seprene tresnaku mung nggo sliramu
Tansah tak siram tetesing eluhku
Nganti suk kapan sliramu eling aku

INTRO

Wis meh pirang pirang sasi
Aku tansah ngenteni
Wis meh pendhak lingsir wengi
Aku tansah memuji

Sak wetoro telung minggu
Aku krungu kabarmu
Yen sliramu ninggal aku
Nggolek gantine awakku

Karo uwong seje
Sing pantes lan nduwe
Bedo ro aku sing koyo ngene
Malioboro seksenono lelakonku

INTRO

Wis meh pirang pirang sasi
Aku tansah ngenteni
Wis meh pendhak lingsir wengi
Aku tansah memuji

Sak wetoro telung minggu
Aku krungu kabarmu
Yen sliramu ninggal aku
Nggolek gantine awakku

Karo uwong seje
Sing pantes lan nduwe
Bedo ro aku sing koyo ngene
Malioboro seksenono lelakonku

Nganti seprene tresnaku
Mung nggo sliramu
Tansah tak siram tetesing eluhku
Nganti suk kapan sliramu eling aku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami Di Contact ini.