Lirik Lagu Atiku Gelo - Jo Klithik

Omongmu jare ngenteni Jebule malah ngapusi Bareng kowe tak parani Lha kok kowe malah wedi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Atiku Gelo - Jo Klithik


Judul Lagu : Atiku Gelo
Ciptaan : Jo Klithik
Penyanyi : Jo Klithik
Genre : Dangdut

Lirik Atiku Gelo - Jo Klithik


Omongmu jare ngenteni
Jebule malah ngapusi
Bareng kowe tak parani
Lha kok kowe malah wedi

Ojo mbok tutup tutupi
Sopo neng mburimu kuwi
Aku ora bakal nesu
Yen kuwi wis pilihanmu

INTRO

Gelo gelo gelo gelo atiku gelo
Bareng ngerti kowe wis gandeng wong liyo

Loro loro loro loro atiku loro
Saikine kowe wis gandeng wong liyo

Kowe kok mentolo
Gawe atiku loro
Kabeh mau bakale tak tompo

INTRO

Omongmu jare ngenteni
Jebule malah ngapusi
Bareng kowe tak parani
Lha kok kowe malah wedi

Ojo mbok tutup tutupi
Sopo neng mburimu kuwi
Aku ora bakal nesu
Yen kuwi wis pilihanmu

INTRO

Gelo gelo gelo gelo atiku gelo
Bareng ngerti kowe wis gandeng wong liyo

Loro loro loro loro atiku loro
Saikine kowe wis gandeng wong liyo

Kowe kok mentolo
Gawe atiku loro
Kabeh mau bakale tak tompo
Kabeh mau bakale tak tompo