Lirik Lagu Angen Angen - Suliyana

Lirik Lagu "Angen Angen" dari Suliyana. Lagu ini hasil ciptaan Candra Banyu. Info dan lirik lengkapnya baca di sini... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Angen Angen - Suliyana

Lirik Suliyana - Angen Angen


Judul Lagu : Angen Angen
Ciptaan : Candra Banyu
Penyanyi : Suliyana
Genre : Kendang Kempul Banyuwangi

Lirik Angen Angen


Hang isun angen mung rupane
Hang isun angen mandaneo ono ring kene
Hang isun angen mung tekane
Hang isun angen ono dalan ketemune

Keloronan
Bebarengan
Sun lan riko sesandhingan

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine

Kepingin ati nyawang riko
Kepingin ati selawase dampingono
Kepingin ati yo rasane
Kepingin ati bareng riko selawase

Keloronan
Bebarengan
Sun lan riko sesandhingan

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine