Lirik Lagu Angen Angen - Suliyana

Hang isun angen mung rupane Hang isun angen mandaneo ono ring kene Hang isun angen mung tekane Hang isun angen ono dalan ketemune... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul Lagu : Angen Angen
Ciptaan : Candra Banyu
Penyanyi : Suliyana
Genre : Kendang Kempul Banyuwangi

Lirik Angen Angen - Suliyana


Hang isun angen mung rupane
Hang isun angen mandaneo ono ring kene
Hang isun angen mung tekane
Hang isun angen ono dalan ketemune

Keloronan
Bebarengan
Sun lan riko sesandhingan

INTRO

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine

INTRO

Kepingin ati nyawang riko
Kepingin ati selawase dampingono
Kepingin ati yo rasane
Kepingin ati bareng riko selawase

Keloronan
Bebarengan
Sun lan riko sesandhingan

INTRO

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine

Sun arep arepaken
Tekan riko raino lan bengi
Koyo panas ngerandu udan
Mesti hang biso ngademi

Sun impekno kauripan
Hang agung indah nggowo senenge
Sun lan riko lungguh kuade
Gandane kembang hang dadi saksine

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053