22 Jul 2017


Judul lagu : Tokyo Nganjuk
Ciptaan : Didi Reog
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Tokyo Nganjuk - Via Vallen


Kembeng kembeng langite peteng mas
Langit mendung mongsone rendeng mas
Wediku tenan sing ning sampiran
Klambine tak entasane

Aran rondo neng koyo prawan mas
Aran prawan neng wis ra legan
Manten sepasar langsung ditinggal megawe
Lungo ning Jepang
Ning Jepang

INTRO

Udan peteng gerimis
Eling kowe mas Aris
Bantal karo sarunge
Tak nggo turu tombo kangenku
Kangenku

INTRO

Lemes loyo kangen kepingin pethuk
Ning kepiye Tokyo aku ning Nganjuk

Nadyan telpon kuwi muni sworomu
Nanging durung ooo durung biso
Kanggo tombo kangen ning dodo

INTRO

Kembeng kembeng langite peteng mas
Langit mendung mongsone rendeng mas
Wediku tenan sing ning sampiran
Klambine tak entasane

Aran rondo neng koyo prawan mas
Aran prawan neng wis ra legan
Manten sepasar langsung ditinggal megawe
Lungo ning Jepang
Ning Jepang

INTRO

Udan peteng gerimis
Eling kowe mas Aris
Bantal karo sarunge
Tak nggo turu tombo kangenku
Kangenku

INTRO

Lemes loyo kangen kepingin pethuk
Ning kepiye Tokyo aku ning Nganjuk

Nadyan telpon kuwi muni sworomu
Nanging durung ooo durung biso
Kanggo tombo kangen ning dodo

Baca Juga : Lirik Lagu Pangapuro - Via Vallen