22 Jul 2017
Lirik Lagu Soge Kenangan - Nella Kharisma

Judul lagu : Soge Kenangan
Ciptaan : Joko Sutrisno
Di populerkan : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Soge Kenangan - Nella Kharisma

Kelingan tekan seprene
Nalikane gegandengan wayah sore
Pasuryanmu kang kasorot srengenge
Ndek mbiyen ono ing pantai Soge

INTRO

Prasetyamu kang tansah tak ugemi
Tak simpen jero ono ing ati
Bakal urip bebarengan tekan pati
Sesandingan geguritan nyawiji

Soge ...
Panggonanmu dadi seksi
Marang loro tresnoku iki

Slirane ...
Sing mbiyen setyo ing janji
Saiki ra biso tak duweni

Soge ...
Ngertio kekarepanku
Saiki aku mung pingin ketemu

Senadyan sedelo wis marem atiku
Biso gawe tombone kangenku

INTRO

Prasetyamu kang tansah tak ugemi
Tak simpen jero ono ing ati
Bakal urip bebarengan tekan pati
Sesandingan geguritan nyawiji

Soge ...
Panggonanmu dadi seksi
Marang loro tresnoku iki

Slirane ...
Sing mbiyen setyo ing janji
Saiki ra biso tak duweni

Soge ...
Ngertio kekarepanku
Saiki aku mung pingin ketemu

Senadyan sedelo wis marem atiku
Biso gawe tombone kangenku
Biso gawe tombone kangenku