Lirik Lagu Salah Tompo (Jowo) - Via Vallen


Judul lagu : Salah Tompo
Ciptaan : Ali PX
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Salah Tompo - Via Vallen


Bingung rasane ati
Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen karo janjine
Malah sopo sing arep ninggalne

Kurang opo aku iki
Kabeh penjaluke wes tak turuti
Paribasan nggayuh mbulan tak lakoni
Opo kowe sing ora ngerti

Pancen awale aku tresno marang awakmu
Ra nyongko ra ngiro kowe arep ninggalke aku
Opo ra kelingan semono karo janjimu
Kowe ra bakal ninggalke kabeh tresno sucimu

Aku krungu soko tonggo gawe cidro ning ati
Etok kabeh jare awakmu wis oleh ganti
Opo balesane awakmu koyo ngene iki
Nganti kowe iso tego ninggal sumpah lan janji

Ojo salah tompo ojo salah nerimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Ra ono niatan aku golek ganti
Mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo ojo salah nerimo
Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
Ra ono niatan opo maneh golek ganti
Mergo kowe kuwi sing ono sak jerone ati

Uwes ra usah nesu opo maneh kudu muring
Ndak dadi pikiran mengko awak dadi gering
Pancen tresno kui mestine akeh pagudo
Tak buktekke kabeh ben kowe ora ngersulo

Bingung rasane ati
Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen karo janjine
Malah sopo sing arep ninggalne

Kurang opo aku iki
Kabeh penjaluke wes tak turuti
Paribasan nggayuh mbulan tak lakoni
Opo kowe sing ora ngerti

INTRO

Ojo salah tompo ojo salah nerimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Ra ono niatan aku golek ganti
Mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo ojo salah nerimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Ra ono niatan aku golek ganti
Mergo mung kowe sing tak tresnani

Baca Juga : Lirik Lagu Kebacut Baper - Via Vallen

Terjemahan Lagu "Salah Tompo (Jowo)" Dalam Bahasa Indonesia


"Salah Paham"

Bingung rasanya hati
Mendengar kabar kamu sudah punya pengganti
Tidak ingatkah dulu sama janjinya
Katanya tidak akan meninggalkan

Kurang apa aku ini
Semua permintaanmu sudah aku turuti
Ibarat mengambil bulan ku lakukan
Kenapa kamu tidak mengerti

Memang awalnya aku cinta pada dirimu
Tak menyangka tak mengira kamu akan tinggalkan aku
Apa tak ingat dulu sama janjimu
Kamu tak akan tinggalkan semua cinta sucimu

Aku mendengar dari tetangga buat luka di hati
Dari semua katanya dirimu sudah dapat pengganti
Apa balasanya dirimu seperti ini
Sampai kamu bisa tega ingkari sumpah dan janji

Ojo salah tompo ojo salah nerimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Ra ono niatan aku golek ganti
Mergo mung kowe sing tak tresnani

Ojo salah tompo ojo salah nerimo
Gampang banget kowe percoyo karo wong liyo
Ra ono niatan opo maneh golek ganti
Mergo kowe kuwi sing ono sak jerone ati

Uwes ra usah nesu opo maneh kudu muring
Ndak dadi pikiran mengko awak dadi gering
Pancen tresno kui mestine akeh pagudo
Tak buktekke kabeh ben kowe ora ngersulo

Bingung rasane ati
Krungu kabar kowe wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen karo janjine
Malah sopo sing arep ninggalne

Kurang opo aku iki
Kabeh penjaluke wes tak turuti
Paribasan nggayuh mbulan tak lakoni
Opo kowe sing ora ngerti

INTRO

Jangan salah paham jangan salah sangka
Mudah percaya omongan orang lain
Tak ada niat aku cari pengganti
Karena cuma kamu yang ku cintai

Jangan salah paham jangan salah sangka
Mudah percaya omongan orang lain
Tak ada niat aku cari pengganti
Karena cuma kamu yang ku cintai

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053