31 Jul 2017
Lirik Lagu Ora Ngganteng - Didi Kempot

Judul Lagu : Ora Ngganteng
Ciptaan : Didi Kempot
Di Populerkan : Didi Kempot ft Yan Vellia
Genre : Campursari

Lirik Lagu Ora Ngganteng - Didi Kempot ft Yan Vellia

Pr
Jane ora pati nggantheng
Lk
Nanging kowe kok seneng
Pr
Jane ora pati bagus
Lk
Yen kepethuk kok pengen di elus elus

Pr
Yo mbuh kepiye iki
Lk
Ngono kuwi jenenge jatuh hati
Pr
Yo mbuh aku ra ngerti
Lk
Yen ra pethuk tansah ngangenke ati

Pr
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno
Pr
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno

INTRO

Pr
Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk
Kadangkala bikin pusing kepala
Pr
Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk
Koyo ngene rasane wong nandang cinta

Pr
Jane ora pati nggantheng
Lk
Nanging kowe kok seneng
Pr
Jane ora pati bagus
Lk
Yen kepethuk kok pengen di elus elus

Pr
Yo mbuh kepiye iki
Lk
Ngono kuwi jenenge jatuh hati
Pr
Yo mbuh aku ra ngerti
Lk
Yen ra pethuk tansah ngangenke ati

Pr
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno
Pr
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno

INTRO

Pr
Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk
Kadangkala bikin pusing kepala
Pr
Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk
Koyo ngene rasane wong nandang cinta

Pr
Jane ora pati nggantheng
Lk
Nanging kowe kok seneng
Pr
Jane ora pati bagus
Lk
Yen kepethuk kok pengen di elus elus