Lirik Lagu Ora Ngganteng - Didi Kempot

Jane ora pati nggantheng Nanging kowe kok seneng Jane ora pati bagus Yen kepethuk kok pengen di elus elus... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ora Ngganteng - Didi Kempot

Judul Lagu : Ora Ngganteng
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot ft Yan Vellia
Genre : Campursari

Lirik Ora Ngganteng


Pr : Jane ora pati nggantheng
Lk : Nanging kowe kok seneng
Pr : Jane ora pati bagus
Lk : Yen kepethuk kok pengen di elus elus

Pr : Yo mbuh kepiye iki
Lk : Ngono kuwi jenenge jatuh hati
Pr : Yo mbuh aku ra ngerti
Lk : Yen ra pethuk tansah ngangenke ati

Pr :
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk :
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno

Pr :
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk :
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno

INTRO

Pr : Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk : Kadangkala bikin pusing kepala
Pr : Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk : Koyo ngene rasane wong nandang cinta

Pr : Jane ora pati nggantheng
Lk : Nanging kowe kok seneng
Pr : Jane ora pati bagus
Lk : Yen kepethuk kok pengen di elus elus

Pr : Yo mbuh kepiye iki
Lk : Ngono kuwi jenenge jatuh hati
Pr : Yo mbuh aku ra ngerti
Lk : Yen ra pethuk tansah ngangenke ati

Pr :
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk :
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno

Pr :
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk :
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno

INTRO

Pr : Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk : Kadangkala bikin pusing kepala
Pr : Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk : Koyo ngene rasane wong nandang cinta

Pr : Jane ora pati nggantheng
Lk : Nanging kowe kok seneng
Pr : Jane ora pati bagus
Lk : Yen kepethuk kok pengen di elus elus