Lirik Lagu Ora Ngganteng - Didi Kempot

Jane ora pati nggantheng Nanging kowe kok seneng Jane ora pati bagus Yen kepethuk kok pengen di elus elus... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Ora Ngganteng
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot ft Yan Vellia
Genre : Campursari

Lirik Ora Ngganteng


Pr : Jane ora pati nggantheng
Lk : Nanging kowe kok seneng
Pr : Jane ora pati bagus
Lk : Yen kepethuk kok pengen di elus elus

Pr : Yo mbuh kepiye iki
Lk : Ngono kuwi jenenge jatuh hati
Pr : Yo mbuh aku ra ngerti
Lk : Yen ra pethuk tansah ngangenke ati

Pr :
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk :
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno

Pr :
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk :
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno

INTRO

Pr : Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk : Kadangkala bikin pusing kepala
Pr : Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk : Koyo ngene rasane wong nandang cinta

Pr : Jane ora pati nggantheng
Lk : Nanging kowe kok seneng
Pr : Jane ora pati bagus
Lk : Yen kepethuk kok pengen di elus elus

Pr : Yo mbuh kepiye iki
Lk : Ngono kuwi jenenge jatuh hati
Pr : Yo mbuh aku ra ngerti
Lk : Yen ra pethuk tansah ngangenke ati

Pr :
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk :
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno

Pr :
Witing tresno jalaran soko kulino
Kerep pethuk sabendino
Lk :
Yen ra pethuk mung tansah katon ning moto
Roso kangen roso tresno

INTRO

Pr : Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk : Kadangkala bikin pusing kepala
Pr : Cinta … oa oa oa oa oa oh cinta
Lk : Koyo ngene rasane wong nandang cinta

Pr : Jane ora pati nggantheng
Lk : Nanging kowe kok seneng
Pr : Jane ora pati bagus
Lk : Yen kepethuk kok pengen di elus elus

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053