22 Jul 2017
Lirik Lagu Ngejur Ati - Nella Kharisma

Judul lagu : Ngejur Ati
Pencipta : Rio Sablen k
Di Populerkan : Nella Kharisma ft Adi Gaclex
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Lagu Ngejur Ati - Nella Kharisma ft Adi Gaclex

Pr
Opo ra kelingan
Nalikane pamitan
Pamit karo aku
Pamit karo anakmu

Opo ra kelingan
Tangismu nang dadaku
Ibarat dadi gedung
Ra keno ditewu

Jebul lali marang janji
Nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro marang tresno
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

Lk
Janjimu palsu ra keno digugu
Tresnamu cidro ra keno dijogo
Suwe suwe njlebut ajur dadi lembut
Iso dadi bosok ngenteni endok blorok

Ra eling aku elinge anakmu
Ben dino nangis nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Pr
Cukup semene
Tresnomu mung semene
Sak uwise
Kowe sugih nduwe sembarange

Njaluk pisahan
Kowe njaluk pisahan
Tego tegone
Kowe ngejur ati dalam penantian

Lk
Janjimu palsu ra keno digugu
Tresnamu cidro ra keno dijogo
Suwe suwe njlebut ajur dadi lembut
Iso dadi bosok ngenteni endok blorok

Ra eling aku elinge anakmu
Ben dino nangis nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Pr
Opo ra kelingan
Nalikane pamitan
Pamit karo aku
Pamit karo anakmu

Opo ra kelingan
Tangismu nang dadaku
Ibarat dadi gedung
Ra keno ditewu

Jebul lali marang janji
Nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro marang tresno
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

Lk
Janjimu palsu ra keno digugu
Tresnamu cidro ra keno dijogo
Suwe suwe njlebut ajur dadi lembut
Iso dadi bosok ngenteni endok blorok

Ra eling aku elinge anakmu
Ben dino nangis nakokne kabarmu
Ora nduwe ati iso nganti lali
Jangan karena harta lupa segalanya

Pr
Cukup semene
Tresnomu mung semene
Sak uwise
Kowe sugih nduwe sembarange

Njaluk pisahan
Kowe njaluk pisahan
Tego tegone
Kowe ngejur ati dalam penantian