26 Jul 2017
Lirik Lagu Lele Diwedangi - Nella Kharisma

Judul lagu : Lele Diwedangi
Ciptaan : Dedy Boom
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lele Diwedangi - Nella Kharisma


Nong endi nggoleti kembang ati
Hang wis ilang
Nggowo welase roso
Saiki mung impenan

Kegowo iline
Banyu wayah banjir
Saiki sun welas
Kok riko nyingkrih

INTRO

Sun anti anti tekane riko
Kembange ati
Obahe suket ring latar
Gawe isun kemesar

Teko o
Teko o merene
Sawangen tulien
Isun koyo lele diwedangi

INTRO

Isun saiki riko tinggal
Wayah welas ring ati
Wis kadhung mekar

Isun saiki riko pethal
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo
Apuwo saiki isun hang keloro

INTRO

Isun saiki riko tinggal
Wayah welas ring ati
Wis kadhung mekar

Isun saiki riko pethal
Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo
Apuwo saiki riko hang keloro

Opo sing rumongso
Riko hang nandur wowo
Apuwo saiki isun hang keloro

Baca Juga : Lirik Lagu Tombo Kangen - Nella Kharisma