22 Jul 2017
Lirik Lagu Konco Kringetan - Nella Kharisma

Judul lagu : Konco Kringetan
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Konco Kringetan - Nella Kharisma


Yang biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro
Marang sumpah setyomu

Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati
Kowe mblenjani janji

Bibit awet aku nyawang kowe karo kancamu
Gegojekan naliko wayah bengi udan banyu
Demak demok terus dibacutke karo ciuman
Ngelus dodo ati iki mergo uwes kelaran

Durung tau aku ngerasake loro sakdurunge
Mergo ati iki durung pernah tau ono sing duwe
Teko biyen nganti saiki aku tresno dirimu
Mugo biso dadi bojo sampe akhir uripku

Yang biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji

Saikine ku wes ngerti kabeh opo to sebabe
Mergo gandeng aku ora pernah ono senenge
Seng tak jalok saiki wes cukup semene saja
Hubungan kita jangan pernah ada derita

Welingku siji ojo mung dadi konco kringetan
Yen tembe mburi kowe bakale dadi wong edan
Luweh becik aku mundur dadi jomblo sing keren
Wes cukup sak mene saiki lo gue end

Yang biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji

INTRO

Yang biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji

Yang biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji

Yang biyen piye janjine
Kowe ra bakal cidro marang sumpah setyomu
Aku tansah angugemi
Senadyan loro ati kowe mblenjani janji

Jebul janjimu ora biso dipercoyo

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu - Nella Kharisma