Lirik Lagu Ketagihan Oplosan - Nella Kharisma

Godhong klopo godhong jambe dowo dowo Metik siji dikethok dadi telu Nek sedino ora ngombe banyu londo Sambatan jare ning sirah ngelu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ketagihan Oplosan - Nella Kharisma


Judul lagu : Ketagihan Oplosan
Ciptaan : -
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Ketagihan Oplosan - Nella Kharisma


Godhong klopo godhong jambe dowo dowo
Metik siji dikethok dadi telu
Nek sedino ora ngombe banyu londo
Sambatan jare ning sirah ngelu

Kembang jambe kembang aren kembang rawe
Kabur angin ceblok ning pinggir telogo
Nek’e ngombe ora leren ngoplos dewe
Jare rasane kurang pas kurang lego

INTRO

Ketagihan ketagihan ketagihan oplosan
Suwe suwe pancen iso ketagihan
Ati ati akibate nek wis ketagihan
Iso iso ngrusak rogo lan pikiran

Kecanduan kecanduan kecanduan oplosan
Nek gak leren mesti podo kecanduan
Ati ati akibate nek wis kecanduan
Contone akeh sing wis mlebu kuburan

Godhong klopo godhong jambe dowo dowo
Metik siji dikethok dadi telu
Nek sedino ora ngombe banyu londo
Sambatan jare ning sirah ngelu

Kembang jambe kembang aren kembang rawe
Kabur angin ceblok ning pinggir telogo
Nek’e ngombe ora leren ngoplos dewe
Jare rasane kurang pas kurang lego

INTRO

Ketagihan ketagihan ketagihan oplosan
Suwe suwe pancen iso ketagihan
Ati ati akibate nek wis ketagihan
Iso iso ngrusak rogo lan pikiran

Kecanduan kecanduan kecanduan oplosan
Nek gak leren mesti podo kecanduan
Ati ati akibate nek wis kecanduan
Contone akeh sing wis mlebu kuburan

Godhong klopo godhong jambe dowo dowo
Metik siji dikethok dadi telu
Nek sedino ora ngombe banyu londo
Sambatan jare ning sirah ngelu

Kembang jambe kembang aren kembang rawe
Kabur angin ceblok ning pinggir telogo
Nek’e ngombe ora leren ngoplos dewe
Jare rasane kurang pas kurang lego