Lirik Lagu Kesikso Kangen - Nella Kharisma



Judul lagu : Kesikso Kangen
Ciptaan : Demy
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Kesikso Kangen - Nella Kharisma


Sing koyo ademe bengi iki
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati
Apuwo riko nono ngancani

Kari kesikso mergo kangen
Kari keroso ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen
Kesikso kangen kari kenemenen

Sepisan bain riko ngatono
Masiyo tah wis nong njero impen
Kari kesikso sedino dino
Rupan riko sing leren leren

Tekane ... Nggudo ...

INTRO

Sing koyo ademe bengi iki
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati
Apuwo riko nono ngancani

Kari kesikso mergo kangen
Kari keroso ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen
Kesikso kangen kari kenemenen

Sepisan bain riko ngatono
Masiyo tah wis nong njero impen
Kari kesikso sedino dino
Rupan riko sing leren leren

Tekane ... Nggudo ...

INTRO

Sing koyo ademe bengi iki
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati
Apuwo riko nono ngancani

Kari kesikso mergo kangen
Kari keroso ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen
Kesikso kangen kari kenemenen

Sepisan bain riko ngatono
Masiyo tah wis nong njero impen
Kari kesikso sedino dino
Rupan riko sing leren leren

Tekane ... Nggudo ...
Tekane ... Nggudo ...

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053