Lirik Lagu Kesikso Kangen - Nella Kharisma

Lirik Lagu "Kesikso Kangen" dari Nella Kharisma. Lagu ini di ciptakan oleh Demy. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kesikso Kangen - Nella Kharisma

Lirik Nella Kharisma - Kesikso Kangen


Judul lagu : Kesikso Kangen
Penyanyi : Nella Kharisma
Ciptaan : Demy
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Kesikso Kangen


Sing koyo ademe bengi iki
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati
Apuwo riko nono ngancani

Kari kesikso mergo kangen
Kari keroso ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen
Kesikso kangen kari kenemenen

Sepisan bain riko ngatono
Masiyo tah wis nong njero impen
Kari kesikso sedino dino
Rupan riko sing leren leren

Tekane ... Nggudo ...

Sing koyo ademe bengi iki
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati
Apuwo riko nono ngancani

Kari kesikso mergo kangen
Kari keroso ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen
Kesikso kangen kari kenemenen

Sepisan bain riko ngatono
Masiyo tah wis nong njero impen
Kari kesikso sedino dino
Rupan riko sing leren leren

Tekane ... Nggudo ...

Sing koyo ademe bengi iki
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati
Apuwo riko nono ngancani

Kari kesikso mergo kangen
Kari keroso ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen
Kesikso kangen kari kenemenen

Sepisan bain riko ngatono
Masiyo tah wis nong njero impen
Kari kesikso sedino dino
Rupan riko sing leren leren

Tekane ... Nggudo ...
Tekane ... Nggudo ...