22 Jul 2017
Lirik Lagu Kesikso Kangen - Nella Kharisma

Judul lagu : Kesikso Kangen
Pencipta : Demy
Di Populerkan : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lagu Kesikso Kangen - Nella Kharisma

Sing koyo ademe bengi iki
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati
Apuwo riko nono ngancani

Kari kesikso mergo kangen
Kari keroso ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen
Kesikso kangen kari kenemenen

Sepisan bain riko ngatono
Masiyo tah wis nong njero impen
Kari kesikso sedino dino
Rupan riko sing leren leren

Tekane ... Nggudo ...

INTRO

Sing koyo ademe bengi iki
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati
Apuwo riko nono ngancani

Kari kesikso mergo kangen
Kari keroso ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen
Kesikso kangen kari kenemenen

Sepisan bain riko ngatono
Masiyo tah wis nong njero impen
Kari kesikso sedino dino
Rupan riko sing leren leren

Tekane ... Nggudo ...

INTRO

Sing koyo ademe bengi iki
Tanpo riko pujane ati
Sing koyo kangene ati
Apuwo riko nono ngancani

Kari kesikso mergo kangen
Kari keroso ati ngarepaken
Mung riko hang gawe isun demen
Kesikso kangen kari kenemenen

Sepisan bain riko ngatono
Masiyo tah wis nong njero impen
Kari kesikso sedino dino
Rupan riko sing leren leren

Tekane ... Nggudo ...
Tekane ... Nggudo ...