20 Jul 2017


Judul Lagu : Gemantunge Roso
Ciptaan : Arif Citenk
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Gemantung Roso - Via Vallen


Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Saiki wis ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balik noring pangkuan

Magih wis duwen wong liyan
Jujur sing lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun anteni masio sampek kapan

INTRO

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo baen dadi jodo pati

INTRO

Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Saiki wis ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

INTRO

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo baen dadi jodo pati

Gemantung roso welas iki
Sampek kapan sumpah sun anteni
Umpomo sing jodo saiki
Mugo baen dadi jodo pati

Baca Juga : Lirik Lagu Kau Tercipta Dari Tulang Rusukku - Via Vallen