21 Jul 2017
Lirik Lagu Emong - Via Vallen

Judul lagu : Emong
Ciptaan : Dedy Boom
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Emong - Via Vallen


Apuwo ati riko koyo ketutup mendung
Sing koyo biasane sing koyo hang sulung
Nong endi janjine nong endi sumpahe
Opo riko wes luntur welase

Sun roso welas iki wes sing keneng di bendung
Mergo wong tuwek riko wes ngucap sing nompo
Koyo awak iki pastine kegandol isin
Koyo koyo riko sing biso sun sanding

Isun emong... isun emong
Isun emong... adoh ambi riko
Isun emong... isun emong
Isun emong... dung sing urip ambi riko

INTRO

Apuwo ati riko koyo ketutup mendung
Sing koyo biasane sing koyo hang sulung
Nong endi janjine nong endi sumpahe
Opo riko wes luntur welase

Sun roso welas iki wes sing keneng di bendung
Mergo wong tuwek riko wes ngucap sing nompo
Koyo awak iki pastine kegandol isin
Koyo koyo riko sing biso sun sanding

Isun emong... isun emong
Isun emong... adoh ambi riko
Isun emong... isun emong
Isun emong... dung sing urip ambi riko

INTRO

Isun emong... isun emong
Isun emong... adoh ambi riko
Isun emong... isun emong
Isun emong... dung sing urip ambi riko

Isun emong... isun emong
Isun emong... adoh ambi riko
Isun emong... isun emong
Isun emong... dung sing urip ambi riko

Baca Juga : Lirik Lagu Stel Kendo - Via Vallen