Lirik Lagu Cubo Kowe Dadi Aku - Ghea Monderela

Lirik Lagu Cubo Kowe Dadi Aku - Ghea Monderela

Lirik Ghea Monderela - Cubo Kowe Dadi Aku

Title : Cubo Kowe Dadi Aku
Artist : Irenne Ghea Monderela
Songwriter : Arya Satria
Album : Single
Label : SR Production

Lirik Cubo Kowe Dadi Aku

aku ngiro aku sing ditresnani
aku ngiro aku sing disayangi
nanging saiki aku iki wes ngerti
nyatane aku mung diapusi

ora pisan pindo kowe ngomong tresno
nanging nyatane aku mbok gawe loro
tembung tresnomu mung abang abang lambe
mergo janjine seje karo nyatane

cubo kowe sing dadi aku
opo kowe gelem diapusi
opo kowe ra nduwe ati
nganti tego gawe loro ati

cubo kowe ngerti atiku
mung awakmu sing ning atiku
bedo tenan kowe karo aku
opo pancen iki wes nasibku

cubo kowe sing dadi aku
opo kowe gelem diapusi
opo kowe ra nduwe ati
nganti tego gawe loro ati

cubo kowe ngerti atiku
mung awakmu sing ning atiku
bedo tenan kowe karo aku
opo pancen iki wes nasibku, opo nasibku

Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.