22 Jul 2017
Lirik Lagu Aku Kangen Bojomu - Nella Kharisma

Judul lagu : Aku Kangen Bojomu
Ciptaan : Fery
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Aku Kangen Bojomu - Nella Kharisma


Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

Sak tenane atiku pancen kangen bojomu
Ra keno pisah mergo tresno wis kadhung jeru
Sing tak jaluk mung siji teko awakmu
Ikhlasno bojomu yen tak pek dadi bojoku

Ra perlu tak rapalne montro sing komat kamit
Mergo sakjane tingkahe bojomu sing amit amit
Saiki kabeh wis dadi lelakonku
Lelakon aku arep ngepek bojomu

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro
Mung tetep nong atiku
Selawase aku tresno bojomu

Opo pancene kowe trahe raiso mikir
Tak kiro pancene awakmu kuwi sing rodok kentir
Ora tambah pinter nanging utekmu tambah mlintir
Pantes wae yen bojomu saiki banting setir

Mulo saiki kabeh ceritane wis bedo
Ra usum koyo crito wayang romo lan sinto
Usume saiki konco yo tego mangan konco
Yen panggah ra trimo mene tak kepruk boto

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Tak jaluk gede sepuromu
Yen aku kangen karo bojomu
Nadyan nggawe remuk batinmu
Nanging lilakno bojomu

Aku ra nyejo aku ra nyongko
Ati iki nandang asmoro

Mung tetep nong atiku
Selawase
Mung tetep nong atiku
Selawase
Aku tresno bojomu

Baca Juga : Lirik Lagu Aku Ra Nikung - Nella Kharisma