22 Jul 2017


Judul Lagu : Akhire Cidro
Ciptaan : Saraswati
Penyanyi : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Akhire Cidro - Via Vallen


Sumendal roso ning dodo
Naliko kowe teko nggowo tresno ning atimu
Mbiyen aku wis kondo ojo ngasi tresno
Marang aku sing nuli loro mergo tresno

o... ho... o... ho...

Nanging iki penjalukanmu
Sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku

Tresno iki wis tak jogo
Tak simpen nek ndodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnoku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki
Kok kowe nyidrani

Mbiyene aku uwis kondo ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami
Kowe sing nggawe mati

Aku sing wis mbok gawe tresno neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku
Ibarat kembang kang layu

Ikhlas ati aku nerimo yen wis dalan Kuoso
Tak trimo lelakon iki
Ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

"INTRO"

Sumendal roso ning dodo
Naliko kowe teko nggowo tresno ning atimu
Mbiyen aku wis kondo ojo ngasi tresno
Marang aku sing nuli loro mergo tresno

o... ho... o... ho...

Nanging iki penjalukanmu
Sing njaluk atimu
Kowe sing nggawe tresno aku

Tresno iki wis tak jogo
Tak simpen nek ndodho
Neng akhire kowe sing cidro

Piye kok dadi ngene
Tresnoku kowe sing nggawe

Kowe sing nggawe aku tresno kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki
Kok kowe nyidrani

Mbiyene aku uwis kondo ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami
Kowe sing nggawe mati

Aku sing wis mbok gawe tresno neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku
Ibarat kembang kang layu

Ikhlas ati aku nerimo yen wis dalan Kuoso
Tak trimo lelakon iki
Ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

"INTRO"

Kowe sing nggawe aku tresno kok kowe sing ngliyo
Kurang opo to aku iki
Kok kowe nyidrani

Mbiyene aku uwis kondo ojo nggawe tresno
Kembang ati sing wis mbok sirami
Kowe sing nggawe mati

Aku sing wis mbok gawe tresno neng kok dadi loro
Mbok gawe bingung atiku
Ibarat kembang kang layu

Ikhlas ati aku nerimo yen wis dalan Kuoso
Tak trimo lelakon iki
Ben aku kowe lan Gusti sing ngerti

Baca Juga : Lirik Lagu Alon Alon Wae - Via Vallen