Lirik Lagu Wengis

Aku patenono wae Timbang aku pisah karo kowe Tangismu ono pangkonku Kok nggo tutup wengise atimu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Wengis
Ciptaan : Jithul
Penyanyi : Jithul & Sriana
Genre : Langen Tayub

Lirik Wengis


Lk :
Aku patenono wae
Timbang aku pisah karo kowe
Tangismu ono pangkonku
Kok nggo tutup wengise atimu

Tatune atiku iki
Mung sliramu kang biso nambani
Balung klopo paribasan
Tresnamu jebul ethok ethok’an

Tulungono aku iki
Ojo nganti aku kok oncati
Welasono awak iki
Aku pingin kumpul dadi siji

Kok wengis temen atimu
Tanpo dosa tego ninggal aku
Balekno taline tresno
Ojo nganti udhar ilang muspro

INTRO

Pr :
Aku patenono wae
Timbang aku pisah karo kowe
Tangismu ono pangkonku
Kok nggo tutup wengise atimu

Tatune atiku iki
Mung sliramu kang biso nambani
Balung klopo paribasan
Tresnamu jebul ethok ethok’an

Tulungono aku iki
Ojo nganti aku kok oncati
Welasono awak iki
Aku pingin kumpul dadi siji

Kok wengis temen atimu
Tanpo dosa tego ninggal aku
Balekno taline tresno
Ojo nganti udhar ilang muspro

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053