Lirik Jithul & Sriana - Wengis


Judul Lagu : Wengis
Penyanyi : Jithul & Sriana
Ciptaan : Jithul
Genre : Langen Tayub

Lirik Wengis


Lk :
Aku patenono wae
Timbang aku pisah karo kowe
Tangismu ono pangkonku
Kok nggo tutup wengise atimu

Tatune atiku iki
Mung sliramu kang biso nambani
Balung klopo paribasan
Tresnamu jebul ethok ethok’an

Tulungono aku iki
Ojo nganti aku kok oncati
Welasono awak iki
Aku pingin kumpul dadi siji

Kok wengis temen atimu
Tanpo dosa tego ninggal aku
Balekno taline tresno
Ojo nganti udhar ilang muspro

Pr :
Aku patenono wae
Timbang aku pisah karo kowe
Tangismu ono pangkonku
Kok nggo tutup wengise atimu

Tatune atiku iki
Mung sliramu kang biso nambani
Balung klopo paribasan
Tresnamu jebul ethok ethok’an

Tulungono aku iki
Ojo nganti aku kok oncati
Welasono awak iki
Aku pingin kumpul dadi siji

Kok wengis temen atimu
Tanpo dosa tego ninggal aku
Balekno taline tresno
Ojo nganti udhar ilang muspro