Lirik Lagu Tombo Kangen

Mas opo wis lali sliramu Dek semono yen dolan karo aku Pancen wis suwe ra tau ketemu Wis sakmestine lali aku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tombo Kangen

Judul Lagu : Tombo Kangen
Ciptaan : Wasimin
Penyanyi : Nonik Aprilia, Ririt, Putri
Genre : Langgam Campursari

Lirik Tombo Kangen


Mas opo wis lali sliramu
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari

Mas opo wis lali sliramu
Dek semono yen dolan karo aku
Pancen wis suwe ra tau ketemu
Wis sakmestine lali aku

Mas mumpung saiki ketemu
Jogetan tetembangan karo aku
Dadio tombo kangenku kangenmu
Bali eling naliko iku

Sepi rasane wektu mbiyen ucul dewe
Nglangut terus eling kancane
Jaman semono yen dolan rame-rame
Guyub rukun seneng atikne

Mas gelang anting ali-ali
Sakndulit kanggo tombo kangen iki
Prasasat ngimpi durung butuh tangi
Roso kangen wis biso mari