Lirik Lagu Tembang Tresno - Arya Satria


Judul Lagu : Tembang Tresno
Ciptaan : Arya Satria
Penyanyi : Arya Satria
Genre : Dangdut

Lirik Tembang Tresno


Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padange suryo nanging peteng ning mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Tresno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

INTRO

Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji tresno marang aku
Nyatane nyusahne atiku

Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungaku

INTRO

Tembang tresno ning lambemu
Nyatane amung semu
Janji tresno marang aku
Nyatane nyusahne atiku

Tego tenan kowe nglarani aku
Tego tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup sakmene crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungaku
Aku pamit lilakno lungaku

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053