Lirik Lagu Selendang Sutro Kuning

Lirik Lagu "Selendang Sutro Kuning" dari Sriasih. Lagu ini di ciptakan oleh Mulyadi. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Selendang Sutro Kuning

Lirik Sriasih - Selendang Sutro Kuning


Judul Lagu : Selendang Sutro Kuning
Penyanyi : Sriasih
Ciptaan : Mulyadi
Genre : Campursari / Tayub

Lirik Selendang Sutro Kuning


Selendang sutro kuning
tondo moto kang di wenehake
Naliko perpisahan
kowe janji ora nglalekake

Uwis meh setahun
aku tansah mikirake kowe
Atiku sumelang
ning kono kowe piye kabare

Yen eling kowe
aku nyanding selendang sutro kuning
Mung sik tak puji
mugo sliramu enggalo bali

Yen rino lan wengi
kowe mung tak sing impi impi
Yen to aku loro
selendang sutro kuning dadi tombo