Lirik Lagu Selendang Sutro Kuning

Selendang sutro kuning tondo moto kang di wenehake Naliko perpisahan kowe janji ora nglalekake... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Selendang Sutro Kuning
Ciptaan : Mulyadi
Penyanyi : Sriasih
Genre : Campursari / Tayub

Lirik Selendang Sutro Kuning


Selendang sutro kuning
tondo moto kang di wenehake
Naliko perpisahan
kowe janji ora nglalekake

Uwis meh setahun
aku tansah mikirake kowe
Atiku sumelang
ning kono kowe piye kabare

Yen eling kowe
aku nyanding selendang sutro kuning
Mung sik tak puji
mugo sliramu enggalo bali

Yen rino lan wengi
kowe mung tak sing impi impi
Yen to aku loro
selendang sutro kuning dadi tombo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053