Lirik Lagu Pupus Gedang

Godong gedang nggo payungan udan deres andum katresnan Banyu nrocos ning pipiku tak usap nganggo drijiku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Pupus Gedang
Ciptaan : -
Penyanyi : Jithul
Genre : Langen Tayub

Lirik Pupus Gedang


Godong gedang nggo payungan
udan deres andum katresnan
Banyu nrocos ning pipiku
tak usap nganggo drijiku

Pupus gedang soyo lanas
man eman eman garing dadi klaras
Tresnaku ora kok gagas
man eman eman ilang tanpo tilas

Saiki neng ngendi panggonmu
aku lali marang asmamu
Yen jodho sewu dalane
mugi Gusti manggihake

Pupus gedang soyo lanas
man eman eman garing dadi klaras
Tresnaku ora kok gagas
man eman eman ilang tanpo tilas

Saiki neng ngendi panggonmu
aku lali marang asmamu
Yen jodho sewu dalane
mugi Gusti manggihake

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053