Lirik Lagu Pupus Gedang

Lirik Lagu "Pupus Gedang" dari Jithul. Lagu ini merupakan lagu jawa langen tayub yang populer di kawasan Jawa Timur. Info dan lirik lengkapnya baca di sini..... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pupus Gedang

Lirik Jithul - Pupus Gedang


Judul Lagu : Pupus Gedang
Penyanyi : Jithul
Ciptaan : -
Genre : Langen Tayub

Lirik Pupus Gedang


Godong gedang nggo payungan
udan deres andum katresnan
Banyu nrocos ning pipiku
tak usap nganggo drijiku

Pupus gedang soyo lanas
man eman eman garing dadi klaras
Tresnaku ora kok gagas
man eman eman ilang tanpo tilas

Saiki neng ngendi panggonmu
aku lali marang asmamu
Yen jodho sewu dalane
mugi Gusti manggihake

Pupus gedang soyo lanas
man eman eman garing dadi klaras
Tresnaku ora kok gagas
man eman eman ilang tanpo tilas

Saiki neng ngendi panggonmu
aku lali marang asmamu
Yen jodho sewu dalane
mugi Gusti manggihake