Lirik Lagu Pepeling

Wis wancine tansah di elingake Wis wancine podo nindaake Adzan wus kumandhang wayahe sembahyang Netepi wajib dawuhe pangeran... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Pepeling
Ciptaan : Ki. H. Anom Suroto
Penyanyi : Wiwid W, Maratus S, Ida Ayu S
Genre : Langgam Campursari (Religi)

Lirik Pepeling - Ki. H. Anom Suroto


Wis wancine tansah di elingake
Wis wancine podo nindaake
Adzan wus kumandhang wayahe sembahyang
Netepi wajib dawuhe pangeran

Sholat dadi cagak ing agomo
Limang wektu kudu tansah di jogo
Kanthi istiqomah lan sing tumakninah
Luwih sampurno yen berjama’ah

Subuh Luhur lan ‘Asar
Sholat sayekti ngadohke tindak mungkar
Maghrib lan ‘Isya’ jangkepe
Prayogane di tambah sholat sunate

Jo sembrono iku printah agomo
Ngelingono neng ndonya mung sedelo
Sabar lan tawakal pasrah sing kuoso
Yen kepengin mbesok munggah suargo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053