Lirik Lagu Pingin Nyanding - Dhimas Tedjo

Lirik Lagu "Pingin Nyanding" dari Dhimas Tedjo. Lagu ini hasil ciptaan Yono Torong. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Pingin Nyanding - Dhimas Tedjo

Lirik Dhimas Tedjo - Pingin Nyanding


Judul Lagu : Pengin Nyanding
Penyanyi : Dhimas Tedjo
Ciptaan : Yono Torong
Genre : Campursari

Lirik Pengin Nyanding


Sejak pertama ku berjumpa dengamu
Gemeter atiku yen nyawang netramu
Duh wong ayu opo sliramu ora kroso
Solah bawamu tak gatekke sabendino

Hari hariku kudu menanggung rindu
Awan wengi rasane pengen ketemu
Duh wong ayu ojo mung teko ning impenku
Pengen aku nyawiji karo uripmu

Koyo ngene rasane nandang asmoro
Pengen nyanding anane ra ono liyo
Opo tego sliramu nyawang awakku
Kesikso roso mergo nunggu tresnamu

Nganti kapan sliramu kerso ngendiko
Nelakke roso ora liyo roso tresno
Duh katresnan ojo ninggal aku lungo
Tak enteni nadyan nganti ganti mongso

Sejak pertama ku berjumpa dengamu
Gemeter atiku yen nyawang netramu
Duh wong ayu opo sliramu ora kroso
Solah bawamu tak gatekke sabendino

Hari hariku kudu menanggung rindu
Awan wengi rasane pengen ketemu
Duh wong ayu ojo mung teko ning impenku
Pengen aku nyawiji karo uripmu

Koyo ngene rasane nandang asmoro
Pengen nyanding anane ra ono liyo
Opo tego sliramu nyawang awakku
Kesikso roso mergo nunggu tresnamu

Nganti kapan sliramu kerso ngendiko
Nelakke roso ora liyo roso tresno
Duh katresnan ojo ninggal aku lungo
Tak enteni nadyan nganti ganti mongso