Lirik Lagu Ojo Lamis


Judul Lagu : Ojo Lamis
Ciptaan : Ki Narto Sabdo
Penyanyi : Manthous
Genre : Campursari

Lirik Ojo Lamis


Ojo sok gampang janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung prasojo nimas
ora agawe cuwo

Tansah ngugemi tresnamu wingi
Jebul amung lamis
Koyo ngenteni thukuling jamur
Ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
Loro tan antuk jampi
Mbok ojo mung lamis
Kang uwis dadine banjur didis

Akeh tulodo wong demen cidro
Uripe rekoso
Milih sawiji ngendi kang suci
Tanggung biso mukti

INTRO

Ojo sok gampang janji wong manis
Yen to amung lamis
Becik aluwung prasojo nimas
ora agawe cuwo

Tansah ngugemi tresnamu wingi
Jebul amung lamis
Koyo ngenteni thukuling jamur
Ing mongso ketigo

Aku iki prasasat
Loro tan antuk jampi
Mbok ojo mung lamis
Kang uwis dadine banjur didis

Akeh tulodo wong demen cidro
Uripe rekoso
Milih sawiji ngendi kang suci
Tanggung biso mukti

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM