Lirik Lagu Ngungrung


Judul Lagu : Ngungrung
Ciptaan : -
Penyanyi : Ali Soecasmoen
Genre : Campur Sari

Lirik Ngungrung


"Bowo"

"Wanci ratri mung kelingan
Awan tan jenak nggonku makarti
Sopo wonge sing ra bingung
Isineng tyas tratapan
Suwe suwe awakku sangsoyo susut
Banget anggonku kuciwo
Ngungrung lahir terusing batin"

Lali mangan lali turu,
yen kelingan sliramu wong ayu
Awak aking kurang daging mergo
mikir wong sing lencir kuning

Malah yen anakku nangis,
atiku koyo di iris iris
Yen anakmu takon kowe terus
wangsulaku kudu piye

Kowe pamit aku lilo,
golek duwit neng monco negoro
Amung jebul kok nggo srono,
ninggal aku nresnani wong liyo

Mung saiki trimo pisah,
timbang urip saben dino gersah
Mung welingku sok yen temu
ojo lali marang katresnanku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM