Lirik Lagu Ngimpi

Sripat sripit Lembehane mrak kesimping Gandhes luwes Wiragane anglam lami... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Ngimpi

Judul Lagu : Ngimpi
Ciptaan : Mudjoko
Di Populerkan : Sundari
Genre : Campursari

Lirik Ngimpi


Sripat sripit
Lembehane mrak kesimping
Gandhes luwes
Wiragane anglam lami

Sedhet singset
Besus angadi busono
Dasar ayu
Maksih kenyo tan kuciwo

Ndak caketi
Aduh mesem sepet madu
Nora sronto
Ndak gandheng malah gumuyu

Katon bungah
Kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane
Kabeh mau amung ngimpi

INTRO

Ndak caketi
Aduh mesem sepet madu
Nora sronto
Ndak gandheng malah gumuyu

Katon bungah
Kenyo kang pindho hapsari
Kuciwane
Kabeh mau amung ngimpi