Lirik Lagu Karang Kates


Judul Lagu : Karang Kates Ninggal Tresno
Ciptaan : Jhitul
Penyanyi : Jhitul & Contring
Genre : Langen Tayub

Lirik Karang Kates Ninggal Tresno


Karang kates bendungan wewengkon Malang
Kinclong kinclong banyune nggugah kenangan
Saben liwat tumuju ing brang wetan
Luh tumetes atiku tratapan

Lenggah jejer sun elus elus rikmane
Koran lawas pinongko dadi kasure
Catur netro nglaras tembang asmoro
Sumilire angin nggugah roso

Mbok yo eling Karang kates
Ning saiki kowe ora ngrewes
Karang kates ninggal tresno
Aku kowe nate sumpah prasetyo

Ilang muspro saiki ono ing ngendi
Tanpo pamit tego nyulayani janji
Sworo ati mung tansah angenteni
Karang kates ninggal tresno kang sejati

Baca Juga : Lirik Lagu Cewek Gaul

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053