Lirik Lagu Jenang Gulo


Judul Lagu : Jenang Gulo
Ciptaan : Efendi Slameto / Markasan
Penyanyi : Mery Marsini / Sunyahni
Genre : Langgam Campursari

Lirik Jenang Gulo


Jenang gulo kowe ojo lali
Marang aku iki wong manis
Nalikane nandang susah
Sopo sing ngancani

Dek semono aku tetep tresno
Lan tetep setyo yo kang mas
Dereng nate gawe gelo
Lan gawe kuciwo

Ning saiki bareng mukti
Kowe kok njur malah malah lali marang aku
Sitik sitik mesti nesu
Terus ngajak padu

Jo ngono ojo ngono

Opo kowe pancen ra kelingan
Jamane dek mbiyen yo kang mas
Kowe janji bungah susah
Podo dilakoni

INTRO

Ning saiki bareng mukti
Kowe kok njur malah malah lali marang aku
Sitik sitik mesti nesu
Terus ngajak padu

Jo ngono ojo ngono

Opo kowe pancen ra kelingan
Jamane dek mbiyen yo kang mas
Kowe janji bungah susah
Podo dilakoni

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053