Lirik Lagu Esemu

Suwe ora ketemu wong bagus Gawe kangening atiku Tak suwun rinten lan dalu Pamujiku manggiho rahayu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Esemu

Judul Lagu : Esemu
Ciptaan : -
Penyanyi : Wulan Sragen
Genre : Langgam Campursari

Lirik Esemu


Suwe ora ketemu wong bagus
Gawe kangening atiku
Tak suwun rinten lan dalu
Pamujiku manggiho rahayu

Lha piye genah genahe yo kene
Tak antu antu kabare
Ora esuk ora sore
Mung kelingan sak solah bawane

Nadyan mung krungu swarane
Opo maneh yen nyawang eseme
Bebasan segoro madu
Kalah manis sing manis pancen esemmu

Iba bungahing ati wong bagus
Antuk nugrahaning Gusti
Ora mung jroning impenku
Bisa nyanding sliramu wong bagus

INTRO

Suwe ora ketemu wong bagus
Gawe kangening atiku
Tak suwun rinten lan dalu
Pamujiku manggiho rahayu

Lha piye genah genahe yo kene
Tak antu antu kabare
Ora esuk ora sore
Mung kelingan sak solah bawane

Nadyan mung krungu swarane
Opo maneh yen nyawang eseme
Bebasan segoro madu
Kalah manis sing manis pancen esemmu

Iba bungahing ati wong bagus
Antuk nugrahaning Gusti
Ora mung jroning impenku
Bisa nyanding sliramu wong bagus