Lirik Lagu Endi Janjimu

Tetes eluh eneng pipi Gawe bingung ati iki Lahir batin ora nyawiji Amung tansah ngreridu ati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Endi Janjimu
Ciptaan : Mas Danang
Penyanyi : Jaka Lala
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Endi Janjimu


Tetes eluh eneng pipi
Gawe bingung ati iki
Lahir batin ora nyawiji
Amung tansah ngreridu ati

Wis tak tompo lelakon iki
Tresno suci tanpo aji
Bondho dunyo sing nomer siji
Opo mung mburu senenge ati

INTRO

Cah ayu jagad anyekseni
Janji suci datan biso lali
Kowe lungo ninggalke aku
Gandeng priyo kuwi kancaku

Ora nyono ora nggraito
Ati iki keloro loro
Aku ndungo mugo mugo biso
Tansah urip sing mulyo

INTRO

Cah ayu jagad anyekseni
Janji suci datan biso lali
Kowe lungo ninggalke aku
Gandeng priyo kuwi kancaku

Ora nyono ora nggraito
Ati iki keloro loro
Aku ndungo mugo mugo biso
Tansah urip sing mulyo

Urip sing mulyo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053