Lirik Lagu Dipisahne

Rinujit sak jeroning ati opo pepesthenku iki Banyu moto awet tondo angimbuhi anelongso... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Dipisahne

Judul Lagu : Dipisahne
Ciptaan : -
Penyanyi : -
Genre : Langen Tayub

Lirik Dipisahne


Rinujit sak jeroning ati
opo pepesthenku iki
Banyu moto awet tondo
angimbuhi anelongso

Mapan ing pinggire deso
isih melu mring wong tuwo
Katon opo dek mbiyene
tresno iki dipisahne

Kowe keno tego aku
rungokno tangis anakmu
Saben wanci tengah wengi
sambat njerit ati iki

Opo mergo mlarat bondho
tego ninggal janji prasetyo
Nurut marang wong tuwomu
dipisahne karo aku

INTRO

Rinujit sak jeroning ati
opo pepesthenku iki
Banyu moto awet tondo
angimbuhi anelongso

Mapan ing pinggire deso
isih melu mring wong tuwo
Katon opo dek mbiyene
tresno iki dipisahne

Kowe keno tego aku
rungokno tangis anakmu
Saben wanci tengah wengi
sambat njerit ati iki

Opo mergo mlarat bondho
tego ninggal janji prasetyo
Nurut marang wong tuwomu
dipisahne karo aku