Lirik Lagu Dadi Ati

Nggoleki sing koyo ngopo Wong nyatane kalakon seprene Saben saben gandrung Wekasane malah mbangun tresno... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Dadi Ati
Ciptaan : -
Penyanyi : Suji
Genre : Campursari

Lirik Dadi Ati


"Bowo"

"Gegarane wong akrami
Dudu bondho dudu rupo
Amung ati pawitane
Luput pisan keno pisan
Yen gampang luwih gampang
Yen angel angel kelangkung
Tan keno tinumbas arto"

Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kalakon seprene
Saben saben gandrung
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun setyo
Pepindhane mimi lan mituno

Wus jamak lumrahe
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Sumradene
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati
Wong prasojo alus bebudhine
Sabar tur gemati
Momong putro lahir lan batine

INTRO

Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kalakon seprene
Saben saben gandrung
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun setyo
Pepindhane mimi lan mituno

Wus jamak lumrahe
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Sumradene
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati
Wong prasojo alus bebudhine
Sabar tur gemati
Momong putro lahir lan batine

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053