Lirik Lagu Cewek Gaul

Lirik Lagu "Cewek Gaul" dari Jithul. Lagu ini merupakan lagu jawa langen tayub. Info dan lirik lengkapnya baca di sini.... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Cewek Gaul

Lirik Jithul - Cewek Gaul


Judul Lagu : Cewek Gaul
Penyanyi : Jithul
Ciptaan : -
Genre : Langen Tayub

Lirik Cewek Gaul


Ibarat kembang kowe isih wangi
Ibarat tebu kowe pancen legi
Akeh tawon kang podo nyedak’i
Nyesep sari sarine kembang melati

Budhal isuk mulihe mesti sore
Rambute abang di tato alise
Sing nggandhengi sabendino seje
Gonta ganti pacare ono selawe

Cewek cewek gaul yen ngguyu untune gingsul
Soyo pantes yen nganggo erok sak dengkul
Cewek cewek cewek gaul ngisor nduwur kabeh gaul
Yen lumaku bokonge mentul mentul

Sopo wonge sing ora clegukan
Nyawang bokong bodine koyo dandang
Tumpak’ane sepeda motor lanang
Cewek gaul ayune sak kecamatan

Baca Juga : Lirik Lagu Gubug Asmoro