Lirik Lagu Ali Ali


Judul Lagu : Ali Ali
Ciptaan : Gesang
Penyanyi : Sunyahni
Genre : Langgam Campursari

Lirik Ali Ali


Ngagemo ali aliku pamrihe
Ojo lali marang aku
Nadyan kulo mboten melu mbesuke
Ngelingono lelabatku

Lamun embane saloko emane
Amung tansah ndamel cuwo
Niki embane koncono pamrihe
Tansah manggiyo raharjo

Yen nganti ilang mripate
Jarene nemahi rubedo
Yen nganti dinggo wong seje mbesuke
Wis mongso bodowo

Pilihanku mripat biru pamrihe
Mresulis setio engkang warni
Yen takon isi atiku mbesuke
Mersanono ali ali

INTRO

Yen nganti ilang mripate
Jarene nemahi rubedo
Yen nganti dinggo wong seje mbesuke
Wis mongso bodowo

Pilihanku mripat biru pamrihe
Mresulis setio engkang warni
Yen takon isi atiku mbesuke
Mersanono ali ali

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053