Lirik Lagu Trimo Ngalah - Didi Kempot


Judul Lagu : Trimo Ngalah
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Trimo Ngalah - Didi Kempot


Wis tibo isih kok tibani ondho
Wis loro isih di gawe loro
Roso ati iki tansah di larani
Nganti kapan aku ora ngerti

Wis ngalah malah mung di gawe susah
Uwis pasrah aku mung sarwo ngalah
Wong sing tak tresnani
Mung tansah nglarani ati iki
Nanging aku ora perduli

Bot abote aku seneng karo kowe
Nadyan loro nanging ora tak rasakke
Bot abote aku tresno karo kowe
Trimo ngalah tak enteni sak elinge

Wis tibo isih kok tibani ondho
Wis loro isih di gawe loro
Roso ati iki tansah di larani
Nganti kapan aku ora ngerti

Bot abote aku seneng karo kowe
Nadyan loro nanging ora tak rasakke
Bot abote aku tresno karo kowe
Trimo ngalah tak enteni sak elinge

Wis ngalah malah mung di gawe susah
Uwis pasrah aku mung sarwo ngalah

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM