Lirik Lagu Pungkase Cerito - Sahid Indra


Judul Lagu : Pungkase Cerito
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Herry Guitar
Genre : Dangdut

Lirik Pungkase Cerito - Sahid Indra


Opo sih kurang anggonmu nglarani jroning atiku
Nyatane kowe tego mbaleni salahmu
Opo pancene sengojo nggawe atiku ben loro
Mungkasi cerito taline asmoro

Opo sih kurang anggonmu nglarani jroning atiku
Nyatane kowe tego mbaleni salahmu
Opo pancene sengojo nggawe atiku ben loro
Mungkasi cerito taline asmoro

Yen pancene wis ra tresno
Ora ngene nggonmu nyoro
Aku manungso duwe roso
Koyo tumrape wong prio liyo

Aku lilo mbok tinggalno
Timbang mung di gawe loro
Kowe tego selingkuh
Ning ngarepe moto

INTRO

Opo sih kurang anggonmu nglarani jroning atiku
Nyatane kowe tego mbaleni salahmu
Opo pancene sengojo nggawe atiku ben loro
Mungkasi cerito taline asmoro

Yen pancene wis ra tresno
Ora ngene nggonmu nyoro
Aku manungso duwe roso
Koyo tumrape wong prio liyo

Aku lilo mbok tinggalno
Timbang mung di gawe loro
Kowe tego selingkuh
Ning ngarepe moto

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053