Lirik Lagu Kenyo Suriname - Didi Kempot

Suriname ngelingke awakku Suriname ono kekasihku Sak wetoro aku ora ketemu Kangen marang sliramu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kenyo Suriname - Didi Kempot

Judul Lagu : Kenyo Suriname
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop Java

Lirik Kenyo Suriname - Didi Kempot


Suriname ngelingke awakku
Suriname ono kekasihku
Sak wetoro aku ora ketemu
Kangen marang sliramu

Jeng saputri sing tak impi impi
Rino wengi mung eling esemmu
Kangen kangen kangen atiku kangen
Aku pingin ketemu

Wolung tahun seprene lawase
Ra ketemu aku karo kowe
Entenono tenan tekaku bocah ayu
Aku kangen sliramu

Rino wengi mung eling sliramu
Opo maneh yen eling manismu
Suriname pepantunanmu bocah ayu
Sing ono atiku

Jeng saputri sing tak impi impi
Rino wengi mung eling esemmu
Kangen kangen kangen atiku kangen
Pingin ngelus pipimu

INTRO

Wolung tahun seprene lawase
Ra ketemu aku karo kowe
Entenono tenan tekaku bocah ayu
Aku pingin ketemu

Rino wengi mung eling sliramu
Opo maneh yen eling manismu
Suriname pepantunanmu bocah ayu
Sing ono atiku

Suriname ngelingke awakku
Suriname ono kekasihku
Sak wetoro aku ora ketemu
Aku kangen sliramu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053