Lirik Lagu Nglanggar Janji - Didi Kempot

Dik... Ngapuranen aku Nesuo tak akoni salahku Dik... Sawangen mripatku Sing nangis pingin nebus dosaku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Nglanggar Janji
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Nglanggar Janji - Didi Kempot


Dik...
Ngapuranen aku
Nesuo tak akoni salahku

Dik...
Sawangen mripatku
Sing nangis pingin nebus dosaku

Kanthinen tanganku leremno atimu
Yen isih gelem urip karo aku

Dik...
Mesemo neng aku
Senajan sedetik ben ayem uripku

Dik...
Tentremno batinku
Aku sik pingin bali neng sandhingmu

Nyedako neng aku pandengen rupaku
Sing wis tau ngelarani tresnamu

INTRO

Aku wong sing nyidrani
Aku wong sing nglanggar janji
Keno godho godho
Godhane wengi

Aku wong sing nyidrani
Aku wong sing nglanggar janji
Naliko semono
Koyo uwong sing lali

Dik...
Mesemo neng aku
Senajan sedetik ben ayem uripku

Dik...
Tentremno batinku
Aku sik pingin bali neng sandhingmu

Nyedako neng aku pandengen rupaku
Sing wis tau ngelarani tresnamu

INTRO

Dik...
Mesemo neng aku
Senajan sedetik ben ayem uripku

Dik...
Tentremno batinku
Aku sik pingin bali neng sandhingmu

Nyedako neng aku pandengen rupaku
Sing wis tau ngelarani tresnamu

INTRO

Aku wong sing nyidrani
Aku wong sing nglanggar janji
Keno godho godho
Godhane wengi

Aku wong sing nyidrani
Aku wong sing nglanggar janji
Naliko semono
Koyo uwong sing lali

Naliko semono
Koyo uwong sing lali

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053