Lirik Lagu Ilat Tanpo Balung - Didi Kempot


Judul Lagu : Ilat Tanpo Balung
Ciptaan : Yani RB
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ilat Tanpo Balung - Didi Kempot


Panas mongso ketigo, wawas sing tak kroso
Tiwas aku teko, mbok tinggal lungo
Tegane atimu, ninggalake aku
Kebangeten, kebangeten awakmu

Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti

Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu
lirikcampursarinan.blogspot.com

INTRO

Bareng sing tak rasa’ke, ilat tanpo balung
Janji mlaku mlaku, mbok tinggal mlayu
Nibo tangi aku, aku ngoyak awakmu
Tulung, entenono aku

Opo ra kelingan, biyen kowe kuwi sopo
Loro tak obati, bareng mari kowe lali
Paribasan peksi, mabur dhuwur eling bali
Aku kok apusi, sak tenane aku ngerti

Ilat tanpo balung, wis ditulung malah menthung
Sak karepmu, tutugno lakumu
Sak karepmu, tutugno lakumu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM