Lirik Lagu Stasiun Balapan - Didi Kempot

Neng stasiun balapan Kuto solo sing dadi kenangan Kowe karo aku Naliko ngeterke lungamu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Stasiun Balapan
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campur Sari

Lirik Stasiun Balapan - Didi Kempot


Neng stasiun balapan
Kuto solo sing dadi kenangan
Kowe karo aku
Naliko ngeterke lungamu

Neng stasiun balapan
Rasane koyo wong kelangan
Kowe ninggal aku
Ra kroso netes eluh ning pipiku

Da a… Dada sayang
Da… Slamat jalan

Janji lungo mung sedelo
Jare sewulan ra ono
Pamitmu naliko semono
Ning stasiun balapan solo
Jare lungo mung sedelo
Malah tanpo kirim warto
Lali opo pancen nglali
Yen eling mbok enggal bali

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053