Lirik Lagu Kangen Magetan - Didi Kempot

Adheme magetan kutho sing nyimpen kenangan Ngelingake kowe wong sing wis ora sayang Seprene tak anti lungo ora bali bali Nyatane kowe pancen cidro janji... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Kangen Magetan
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot ft Rini Epeledhut
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kangen Magetan - Didi Kempot


Pr :
Adheme magetan kutho sing nyimpen kenangan
Ngelingake kowe wong sing wis ora sayang
Seprene tak anti lungo ora bali bali
Nyatane kowe pancen cidro janji

Lk :
Cemoro garing mangklung neng banyu
Telogo sarangan ngelingke aku
Sopo sing cidro kowe opo aku
Nyatane seprene wis ora tau ketemu
O o o

Pr :
Wis meh patan taun suwene tekan seprene
Sewu smsmu tak simpen ono neng hp
Sing nambani kangen yen aku kelingan kowe
Tak woco esuk awan lan sore

Lk :
Kowe neng kono aku neng kene
Senadyan adoh angel di lalekake
Yen pancen tresno kok koyo ngene
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe

Pr :
Kowe neng kono aku neng kene
Senadyan adoh angel di lalekake
Yen pancen tresno kok koyo ngene
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe
O o o.. o o o o
O o o

Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp
Tak woco esuk awan lan sore
Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp
Tak woco esuk awan lan sore
A a a a

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053