Lirik Lagu Kangen Magetan - Didi Kempot


Judul Lagu : Kangen Magetan
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot ft Rini Epeledhut
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Kangen Magetan - Didi Kempot


Pr :
Adheme magetan kutho sing nyimpen kenangan
Ngelingake kowe wong sing wis ora sayang
Seprene tak anti lungo ora bali bali
Nyatane kowe pancen cidro janji

Lk :
Cemoro garing mangklung neng banyu
Telogo sarangan ngelingke aku
Sopo sing cidro kowe opo aku
Nyatane seprene wis ora tau ketemu
O o o

Pr :
Wis meh patan taun suwene tekan seprene
Sewu smsmu tak simpen ono neng hp
Sing nambani kangen yen aku kelingan kowe
Tak woco esuk awan lan sore

Lk :
Kowe neng kono aku neng kene
Senadyan adoh angel di lalekake
Yen pancen tresno kok koyo ngene
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe

Pr :
Kowe neng kono aku neng kene
Senadyan adoh angel di lalekake
Yen pancen tresno kok koyo ngene
Nyatane kowe uwis ono sing nduwe
O o o.. o o o o
O o o

Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp
Tak woco esuk awan lan sore
Sewu smsmu isih tak simpen ono neng hp
Tak woco esuk awan lan sore
A a a a

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053