Lirik Lagu Kalung Emas - Didi Kempot


Judul Lagu : Kalung Emas
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campur Sari

Lirik Kalung Emas - Didi Kempot


Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku

Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku atiku keloro loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM