Lirik Lagu Ilang Tresnane - Didi Kempot

Tak trima trimake Yen pancen ngono karepe Tenane batinku ora nglila ake Ning nyatane kudu koyo ngene Mugo mugo bener pilihane... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Ilang Tresnane
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Ilang Tresnane - Didi Kempot


Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresnamu jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Tak trima trimake
Yen pancen ngono karepe
Tenane batinku ora nglila ake
Ning nyatane kudu koyo ngene
Mugo mugo bener pilihane

Wis ilang tresnane
Wis lali piye sumpahe naliko kae
Ning saiki kok ngene dadine
Tresnamu jebul mung ono lambe
Mung ono lambe

Klopo sing tak tandur
Limang tahun sing kepungkur
Uwis thukul godonge wis dadi janur
Janur sing semampir ono ing ngarep omahmu
Nanging sing nyanding kowe dudu awakku
Dudu aku

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053