Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot

Wis sakmestine ati iki nelongso Wong sing tak tresnani mblenjani janji Opo ora eling naliko semono Kebak kembang wangi jroning dodo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Cidro - Didi Kempot

Judul Lagu : Cidro
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Cidro - Didi Kempot


Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong sing tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro koyo mengkene
Remuk ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebul lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlarat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro saikine cidro